Webapplicaties

Haceel ICT Groep is een ervaren ontwikkelaar van webapplicaties voor grote en kleine bedrijven. Webapplicaties hebben als doel een bedrijfsproces te vereenvoudigen of zelfs geheel te automatiseren. Bekende voorbeelden van webapplicaties zijn factuurprogramma's, planningssystemen, voorraadbeheersystemen en CRM-systemen.


Waarom een webapplicatie?

Een webapplicatie kent het grote voordeel dat de benodigde data altijd en overal toegankelijk is voor uw medewerkers. Zij zijn niet langer gebonden aan de kantooromgeving en kunnen daardoor productiever zijn. Daarnaast kan een webapplicatie gekoppeld worden aan andere systemen die reeds in gebruik zijn bij uw organisatie.


Welke problemen lost een webapplicatie op?

Een webapplicatie heeft altijd het doel om een concreet probleem op te lossen. Een aantal mogelijke doelen van een webapplicatie:

  • Tijdrovende handelingen overbodig maken
  • Reduceren van dubbel werk
  • Data overal toegankelijk maken voor medewerkers
  • Bedrijfsprocessen automatiseren

Ervaren ontwikkelaar

Haceel ICT Groep is meer dan een ervaren bedrijf op het gebied van webapplicaties. Wij denken met u mee en leveren u maatwerk tegen een scherp tarief. Daarnaast onderscheiden wij ons door de keuze voor maatwerk. Bij Haceel ICT Groep is bijzonder veel mogelijk. Ons doel is om uw probleem geheel op te lossen aan de hand van een effectieve webapplicatie.


Wilt u een webapplicatie laten ontwikkelen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 024 - 322 6622. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.