CRM-systeem

De overstap naar een ander CRM-systeem kan een ingrijpende verandering zijn voor een organisatie. Een nieuw systeem gaat gepaard met een leercurve. Daarnaast zijn er honderden (mogelijk duizenden) CRM-systemen op de markt. Welk systeem voorziet in uw wensen? Steeds meer bedrijven kiezen voor een CRM-systeem op maat. Een systeem dat voorziet in hun specifieke wensen en niet die van een ander. Welk systeem voorziet in uw wensen?


Maatwerk CRM

Haceel ICT Groep ontwikkelt voor grote en kleine bedrijven maatwerk CRM-systemen. Wij willen eerst goed uw wensen en bedrijfsprocessen begrijpen. Vervolgens komen we gezamenlijk tot een plan voor een effectief CRM. Na de realisatie van het CRM kunnen we het systeem ook koppelen aan de overige systemen die u gebruikt. Het nieuwe CRM wordt dan een integraal onderdeel van uw organisatie.


Online oplossingen

Een webapplicatie kent het grote voordeel dat de applicatie overal bereikbaar is. Een CRM-systeem dat enkel vanuit de kantooromgeving bereikbaar is, zorgt voor beperkingen en vertraging. Daarom biedt Haceel ICT Groep online oplossingen die medewerkers efficiënter en effectiever maken. Wij denken graag met u mee en bouwen het systeem zoals u dat wilt.


Service en ondersteuning

Na de realisatie van het CRM-systeem blijven wij u service en ondersteuning bieden. Het is immers logisch dat naar mate een organisatie groeit of verandert, de wensen en behoeften voor het CRM-systeem mee veranderen. Wij kunnen te allen tijde het systeem voor u uitbreiden of wijzigen. Daarnaast ondersteunen wij uw medewerkers graag bij het (leren) werken met het CRM-systeem dat wij speciaal voor u hebben gebouwd.


CRM-systeem op maat nodig?

Overweegt u een CRM-systeem op maat? Wij voeren graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u. Of neem zelf contact met ons op als u direct antwoord op uw vragen wilt. Via telefoonnummer 024 - 322 6622, of maak gebruik van het contactformulier.