Cisco alternatief

Cisco is al geruime tijd marktleider op het gebied van routers. Deze routers zijn van uitstekende kwaliteit, maar worden aangeboden tegen de hoofdprijs. Haceel ICT levert een Cisco alternatief dat ontwikkeld is om op prijs te concurreren, zonder op kwaliteit in te leveren. 


Sterke kostenreductie

Deze nieuwe routers zijn gebaseerd op Linux en ontwikkeld met het doel kwalitatief gelijkwaardig te zijn, maar tegen een aanzienlijk lagere prijs. De keuze voor de Linux-router levert bedrijven in de regel een kostenbesparing tot 50% op. 


Zeer veilig Cisco-alternatief

Onze ervaring is dat de Linux-routers kwalitatief gelijkwaardig zijn, inclusief het beveiligingsniveau. De Linux-router excelleert zelfs op het punt van beveiliging. Zo is de router is tot op heden waterdicht gebleken. Wij adviseren partijen daarom altijd te kiezen voor een Linux-router.


Implementatie door Haceel ICT Groep

Haceel ICT Groep kan uw Cisco-alternatief leveren en implementeren in uw netwerk. Wij kunnen vervolgens ook het netwerk op afstand voor u beheren. Zo bent u verzekerd van solide beveiliging en monitoring van uw bedrijfsnetwerk.


Meer informatie

Als u interesse heeft in een Linux-router als alternatief voor Cisco, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de kosten.