Maatwerk planningssysteem

Een goed planningssysteem is in sommige branches onontbeerlijk. Het systeem geeft structuur aan de organisatie: leidinggevenden behouden te allen tijde het overzicht en alle medewerkers weten waar ze aan toe zijn. Steeds meer bedrijven kiezen voor een planningssysteem als webapplicatie. Het planningssysteem is dan overal online bereikbaar. 


Maatwerk planningssysteem

Haceel ICT ontwikkelt maatwerk planningssystemen voor grote en kleine organisaties. Diverse soorten planningssystemen zijn mogelijk, bijvoorbeeld een personeelsplanning en/of een logistieke planning. Hoe het planningssysteem werkt is volledig afhankelijk van uw wensen en behoeften. De webapplicatie heeft als doel uw organisatie veel vloeiender te laten werken.


Besparing van kosten en tijd

Een effectief planningssysteem waar u en uw medewerkers makkelijk en goed mee overweg kunnen bespaart tijd en dus geld. Omdat wij maatwerk leveren, krijgt u een systeem dat volledig is aangepast op uw huidige bedrijfsprocessen. Wij kunnen het planningssysteem (waar nodig) ook koppelen met uw reeds bestaande systemen, hetgeen resulteert in nog meer automatisering.


Specialist in planningssystemen

Haceel ICT Groep heeft in de afgelopen jaren een groot aantal planningssystemen ontwikkeld voor grote en kleine klanten. Geen planningssysteem is hetzelfde, omdat de context waarin een planningssysteem gebruikt wordt, sterk kan verschillen. Wij vinden het belangrijk om eerst te begrijpen hoe uw organisatie werkt en aan welke behoeften het planningssysteem moet voldoen. Vervolgens zetten wij onze kennis als specialist in om een webapplicatie op maat voor u te ontwikkelen.


Planningssysteem nodig?

Kunt u een overzichtelijk planningssysteem gebruiken dat overal ter wereld te gebruiken valt en gekoppeld is aan uw overige systemen? Wij ontwikkelen graag een dergelijke webapplicatie op maat voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.