Netwerkbeheer

Haceel ICT Groep verzorgt netwerkbeheer op afstand. Dat maakt een vaste netwerkbeheerder bij u op kantoor overbodig!


Wat is netwerkbeheer op afstand?

Netwerkbeheer op afstand is het beheer van een bedrijfsnetwerk door een externe partij. De onderhoudswerkzaamheden worden verricht op afstand via een aparte verbinding tussen het bedrijfsnetwerk en de externe partij. Problemen met het netwerk kunnen telefonisch of per mail worden gemeld, en direct opgelost worden vanuit het beheercentrum van de externe partij.


Vaste netwerkbeheerder

Bij Haceel ICT Groep heeft u altijd contact met één vast contactpersoon voor al uw netwerkbeheer. Dat is zoveel makkelijker, voor u en voor ons. Wij hebben daarom geen helpdesk. Als een probleem zich voordoet, dan kunt u direct contact opnemen met degene die het probleem kan en gaat verhelpen. Deze aanpak resulteert in korte lijntjes en duidelijke verwachtingspatronen.


Ondersteuning op locatie

In het ideale scenario zijn alle mogelijke problemen op afstand op te lossen via de verbinding tussen Haceel ICT Groep en uw netwerk. Echter, als het blijkt dat er een probleem is met de hardware van uw netwerk dat alleen kan worden opgelost door een specialist, dan komen wij uiteraard zo spoedig mogelijk naar uw locatie om het probleem te verhelpen. Wij verzorgen netwerkbeheer op afstand, maar wij zijn net zo goed bereid naar uw locatie te reizen wanneer dat nodig is.


Interesse in netwerkbeheer op afstand?

Wij horen graag wat uw huidige situatie is en informeren u graag over de mogelijkheden voor netwerkbeheer op afstand. Neem contact met ons op via het contactformulier of via telefoonnummer 024 - 322 6622 voor een eerste kennismaking.