Virtual Host

Stelt u zich eens voor dat u overal vandaan kunt werken. Wat zou dat met uw productiviteit en dat van uw collega's doen? De Virtual Host van Haceel ICT Groep maakt het mogelijk.


Het nieuwe werken

Dankzij internet is het voor werkzaamheden niet langer noodzakelijk om fysiek op kantoor te zijn. Via een internetverbinding kunnen bronnen worden geraadpleegd en kan al het werk worden verstuurd. De Virtual Host service is hier een perfecte aanvulling op. 


Werken vanuit de Cloud

De service Virtual Host maakt het mogelijk om online te werken vanuit de Cloud. Hierdoor heeft u op elke computer toegang tot precies dezelfde applicaties en programma’s als op de desktop van uw kantoor. U kunt met dezelfde bestanden aan de slag en in dezelfde database werken. De gegevens zijn op beveiligde servers opgeslagen en alleen u kunt er bij.


Hoe werkt Virtual Host

Op een server staan uw gegevens veilig opgeslagen, op een gedeelte dat alleen voor u toegankelijk is. Bovendien maakt u gebruik van de snelheid en opslagruimte van onze moderne server. Dit verlaagt de kosten per gebruiker aanzienlijk en maakt Virtual Host bijzonder schaalbaar.


Stijging motivatie en productiviteit 

Het resultaat? De motivatie en de productiviteit van werknemers, zo blijkt, stijgt enorm wanneer zij in staat zijn overal vandaan te werken en niet langer aan een kantoor gebonden zijn. Haceel ICT informeert u graag over de mogelijkheden en voordelen van online werken met Virtual Host. Voor meer informatie belt u ons op 024 - 322 6622 of stuurt u ons een bericht via het contactformulier.