Koppeling met CRM

Een CRM speelt vaak een centrale rol in een organisatie. Werkt u ook met andere systemen, dan is een koppeling met het CRM systeem vaak wenselijk. De meeste systemen kunnen echter niet eenvoudig gekoppeld worden. Dit omdat ze met verschillende technieken werken of feitelijk compleet verschillend zijn. Een oplossing om beide systemen te verbinden is in dat geval essentieel. Haceel ICT Groep bouwt webapplicaties om systemen effectief met elkaar te laten communiceren. 


Webapplicatie als CRM koppeling

Een goed gebouwde CRM koppeling laat verschillende programma's met elkaar communiceren. Een dergelijke webapplicatie is altijd een maatwerkoplossing, omdat de systemen data moeten uitwisselen op de manier die wenselijk is voor uw bedrijfsproces. 


Voorbeelden van koppelingen met een CRM

Een CRM kan gekoppeld worden aan een groot aantal verschillende systemen. Een aantal voorbeelden van systemen die gekoppeld kunnen worden:

  • Factuurprogramma
  • Kilometerregistratie
  • Website
  • Planningssysteem
  • Voorraadbeheersysteem
  • Urenregistratie
  • Mobiele applicatie

Uiteraard is niet iedere koppeling nodig. Wij adviseren u dan ook graag over de te maken koppelingen.


Volledige verzorging van het traject

Haceel ICT Groep kan de volledige koppeling met het CRM voor u verzorgen. Wij horen eerst graag wat uw situatie is. Vervolgens komen wij in samenwerking met u tot een plan en realiseren wij de technische koppeling. Na afloop zijn wij beschikbaar voor service en ondersteuning, indien dat nodig mocht zijn.


Koppeling met CRM nodig?

Wilt u uw CRM-systeem ook koppelen aan één of meerdere systemen? Neem contact met ons op. Onze specialisten vertellen u direct wat de mogelijkheden zijn om een dergelijke koppeling te realiseren.