VoIP centrale MKB

Voor bedrijven in het MKB is het bijzonder interessant om de overstap te maken naar Voice over IP (VoIP). Deze overstap levert zowel financiële als praktische voordelen op. Hoewel een overgang naar VoIP eenvoudig en snel te realiseren is, moet er wel een keuze gemaakt worden met betrekking tot de locatie van de VoIP-centrale.


Eigen of externe VoIP-centrale?

Wilt u gebruikmaken van een lokale telefooncentrale bij u op kantoor, dan zijn de initiële investeringskosten hoog en moet u het onderhoud zelf uitvoeren. Maakt u gebruik van een externe VoIP-centrale, dan huurt u in feite de aansluiting op de telefooncentrale (Hosted VoIP). Deze abonnementskosten zijn zo gering, dat het voor de meeste bedrijven in het MKB interessanter en zoveel makkelijker is om gebruik te maken van een externe VoIP centrale.


VoIP-centrale van Haceel

Onze telefooncentrale bevindt zich in het datacentrum van Haceel ICT. Deze telefooncentrale staat onder continu toezicht. Klanten van Haceel worden dan ook niet geconfronteerd met een helpdesk. Hiervoor in de plaats heeft u altijd direct contact met een vast persoon die uw vraag kan beantwoorden of eventuele gewenste handelingen kan uitvoeren. Onze ervaring is dat dit zowel voor ons, als voor bedrijven in het MKB veel praktischer is.


Interesse in een externe VoIP centrale?

Wilt u meer weten over onze VoIP-centrale voor MKB? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 024 - 322 6622. Direct aanmelden is ook mogelijk.