Hosted VoIP

Bellen via VoIP (Voice over IP) verloopt via een telefooncentrale. Deze telefooncentrale (ook wel een PBX genoemd) kan bij u thuis of op kantoor staan. Als u gebruikt maakt van een externe Voice over IP-telefooncentrale, dan heet dat Hosted VoIP


Kosten Hosted VoIP

Wij bieden een zeer goedkope Hosted VoIP-dienst aan. Een abonnement is al beschikbaar vanaf 4 euro per maand, plus 1 euro per maand voor ieder telefoontoestel dat u op de telefooncentrale wilt aansluiten. Voor een zelfstandige met één telefoontoestel zijn de maandelijkse kosten dus slechts 5 euro per maand. Het maakt overigens niet uit of u een individu of een groot bedrijf bent: de abonnementskosten voor Hosted VoIP zijn altijd even laag.


Voordelen Hosted VoIP

Om een groot aantal redenen is een overstap naar Hosted VoIP een logische keuze:

  • Lage aansluitkosten / abonnementskosten
  • Zeer lage kosten per telefoongesprek
  • Onbeperkt aantal lijnen per telefoonnummer
  • Naar het buitenland bellen tegen de laagste tarieven
  • Geschikt voor grote en kleine bedrijven, en particulieren

Nadelen Hosted VoIP

Er kleeft één belangrijk nadeel aan Hosted VoIP: uw internetverbinding moet te allen tijde goed functioneren en dus zeer betrouwbaar zijn. Als uw verbinding u soms in de steek laat, dan betekent dat dat u op die momenten telefonisch niet bereikbaar bent. Een solide internetverbinding is dus een vereiste om de overstap naar Hosted VoIP te maken.


Meer informatie

Heeft u vragen over onze Hosted VoIP-diensten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 024 - 322 6622.