VoIP provider

Haceel is een landelijke VoIP-provider die zeer betrouwbaar, scherp geprijsd en servicegericht is. Grote en kleine bedrijven kunnen bij ons terecht voor een overstap naar Voice over IP.


Wat doet een VoIP-provider?

Een VoIP-provider stelt bedrijven in staat te bellen via internet, in tegenstelling tot bellen via een analoge telefoonlijn. De telecomkosten kunnen daardoor sterk gereduceerd worden, zonder in te leveren op kwaliteit. Sterker nog, uw organisatie krijgt meer flexibiliteit en wordt beter bereikbaar, omdat VoIP zeer schaalbaar en niet locatiegebonden is.


Wat kost VoIP?

Ongeacht welke VoIP-provider u kiest, bellen via internet is altijd goedkoper dan bellen via een analoge telefoonlijn. Kiest u voor Haceel als VoIP-provider, dan liggen de aansluitkosten/abonnementskosten 70% lager ten opzichte van KPN. De starttarieven (15%) en gesprekstarieven naar vast (13%) en mobiel (5%) liggen ook noemenswaardig lager.


Waarom kiest u voor ons?

Haceel is een gevestigde VoIP-provider. U kiest voor ons vanwege:

  • Scherpe tarieven
  • Zeer betrouwbare telefooncentrale
  • Goede service
  • Altijd bereikbaar voor ondersteuning
  • Jarenlange ervaring

Interesse in onze diensten als VoIP provider?

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 024 - 322 6622. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de kosten.