Goedkope VPS

Bent u op zoek naar een eenvoudige, goedkope oplossing voor de ICT bij uw bedrijf? Neem dan eens contact op met Haceel ICT Group. Ons bedrijf weet alles op het gebied van zakelijke ICT-oplossingen. Wij kunnen bijvoorbeeld een goedkope VPS aan u leveren. Met een VPS, ook wel virtual private server, wordt het voor u mogelijk om eenvoudig een server bij te houden, zonder dat u hier verder fysiek iets mee te maken heeft. Het beheer van de server wordt namelijk in zijn geheel door ons gedaan, zodat u zeker weet dat u experts aan uw kant heeft zitten.

Een VPS goedkoop onderhouden

Bij het onderhouden van een server of een bedrijfsnetwerk komt heel wat kijken. Met een bedrijfsnetwerk van Haceel ICT Group vallen al deze zorgen voor u weg. Wij zorgen dat alles draait en blijft draaien, u ondervindt hier de voordelen van. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor het beantwoorden van al uw vragen. We staan altijd voor u klaar om aanpassingen te maken aan uw server en ervoor te zorgen dat deze altijd perfect blijft draaien.

De voordelen van een VPS

Een goedkope VPS van Haceel brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Zo kunnen u en uw collega’s altijd bij uw bestanden en programma’s, waar ter wereld u zich ook bevindt. Hier is alleen maar een Internetverbinding voor nodig. Wij zorgen dat er automatisch back-ups worden gemaakt en onderhouden ook de virusbestrijding. U kunt bij ons een VPS 30 dagen gratis uitproberen. Als u in deze periode heeft gemerkt dat alles perfect werkt, dan kunt u eenvoudig een contract bij ons afsluiten.